SBS Forza Slim és SBS Forza Detox tapasz

SBS FORZA DETOX – méregtelenítő tapaszok

sbs forza detox tapasz

 Ár: 4900 Ft

7 nap = 7 x 2 db

SBS FORZA DETOX – méregtelenítő tapaszok új generációja. A hagyományos kínai  gyógyászat és az új gyártási folyamatok kombinációjával sikerült kifejlesztenünk  az emberi szervezet megtisztítására szolgáló,  mindezidáig az egyik leghatékonyabb tapaszokat. Az életünk során rengeteg káros anyag halmozódik fel a szervezetünkben. Ennek fő okozói a stressz, munkahelyi túlhajszoltság, légszennyezés, nem megfelelő táplálkozási szokások, élelmiszerek, amelyek vegyianyag maradványokat tartalmaznak, gyógyszerek és sok egyéb tényező. Fontos, hogy a szervezetünket méregtelenítsük a felgyülemlett káros anyagoktól.

A Forza DETOX tapaszok a mély, lokális felmelegedés, a gyógynövények, ásványok és negatív ionok által aktivizált pórusok  elvén működnek úgy, hogy az ozmotikus nyomás által a bambuszkivonat  hatalmas abszorpciós képessége elősegíti a test méreganyag tartalmának kiválasztódását a szervezetből. Ahogy a fa nedvességet vesz fel a gyökerein keresztül, úgy a bambusz és a faecet is kivonja a káros anyagokat a szervezetből.

SBS FORZA SLIM – méregtelenítő tapaszok

 sbs forza slim tapaszÁr: 4900 Ft

7 nap = 7 x 2 db

SBS FORZA SLIM – méregtelenítő tapaszok új generációja, amelyek képesek megkötni a zsír ionjait és ezáltal segíthetnek a fogyókúra hatékonyságában.

Az életünk során rengeteg káros anyag halmozódik fel a szervezetünkben. Ennek fő okozói a stressz, munkahelyi túlhajszoltság, légszennyezés, nem megfelelő táplálkozási szokások, élelmiszerek, amelyek vegyianyag maradványokat tartalmaznak, gyógyszerek és sok egyéb tényező. Az SBS FORZA SLIM segít megszabadulni a zsírszövetekben lerakódott káros anyagoktól. Célszerű ezért ezeket a tapaszokat a fogyókúra kiegészítőjeként használni.

A Forza DETOX SLIM tapaszok a mély, lokális felmelegedés, a gyógynövények, ásványok és negatív ionok által aktivizált pórusok  elvén működnek úgy, hogy az ozmotikus nyomás által a bambuszkivonat  hatalmas abszorpciós képessége elősegíti a test méreganyag tartalmának kiválasztódását a szervezetből. A SLIM tapaszok ezenkívül gyógynövények és ásványok egyedi kombinációját is tartalmazzák, amelyek segítik a zsírok hatékonyabb felszívódását és aktiválják a szervezetet azok lebontására.

Az SBS TRADE egy újdonságot hoz Önnek a méregtelenítő tapaszok második generációjánák formájában, amelyek valóban működnek. Hála a bambusz magas abszorpciós képességének erős ozmotikus hatás megy végbe. Ahogy a fa nedvességet vesz fel a gyökerein keresztül, úgy a bambusz és a faecet is kivonja a káros anyagokat a szervezetből. Ez tapaszaink elsődleges célja, melyek azonban számos más természetes anyagot is tartalmaznak, hogy támogassák testünk tisztulási folyamatát.

A méregtelenítés (detoxikáció) a káros anyagok eltávolítását jelenti szervezetünkből, amelyek lerakódnak testünkben. Nemcsak a koffein, a nikotin és az alkohol azok a káros anyagok, amely kapásra eszünkbe jutnak. Olyan anyagokról is szó van, amelyek levegő (szmog, pollen), élelmiszerek (növényvédő szerek, antibiotikumok, hormonok), víz, gyógyszerek mellékhatásai, munkahelyi környezet, stb.  útján kerülnek be szervezetünkbe.  Annak ellenére, hogy mennyiségük nem számottevő, folyamatosan terhelik szervezetünket, amelynek harcolnia kell ellenük. Ez szó szerint egy „harc az életért“ és mi, mint emberiség néha ezt a harcot elveszítjük. Kezdetben a leggyakoribb tünetek a fáradság, álmatlanság, idegesség, ami később komoly egészségügyi gondokba – érrendszeri megbetegedések, daganatos betegségek, mentális problémák – mehetnek át.

 

Szerencsére testünk rendelkezik öntisztító funkcióval. Minden, amit befogadunk, keresztül megy a májon, ahol a káros anyagok semlegesítve vannak és feloldódnak, majd a vesén vagy a beleken keresztünk távoznak testünkből.  Amennyiben azonban a vesék a toxikus anyagokkal telítődnek és nem győzik a káros anyagok feldolgozását, a test áthelyezi őket a zsírraktárba. Ez az egyik  oka civilizációnk súlygyarapodásának is. Fáradság, mozgáshiány, a káros anyagok felhalmozódása testünkben – az elhízás ördögi körét jelenti.

A méregtelenítés folyamatában ugyancsak nagy szerepet játszik testünk legnagyobb szerve – a bőrünk. Ahogyan a májban, a bőr alatti enzimek is segítenek a káros anyagok feloldásában és kiválasztásában. Az SBS FORZA DETOX tapaszok talpunk bőrén keresztül segítséget nyújtanak testünknek a méreganyagok semlegesítésében.

 

Az emberi szervezet hajlamos a problémák jeleit először a test periférikus részein kimutatni, mint például a haj, körmök és elsősorban a láb. Biztosan Önök is megtapasztalták már a nehéz, duzzadt láb érzését megfázás, fáradság vagy stresszes helyzetek során. Ugyancsak a lábfejen jelentkeznek először az anyagcsere gondok megnyilvánulásának tünetei, amilyen a köszvény, cukorbetegség, májproblémák, stb.

 

Lábfejünkben található számos idegvégződés és akupunktúrás meridián is.  A lábmasszázs a reflexológia egyik leghatékonyabb technikája.

 

Arról, hogy a lábfejek testünk mennyire fontos részeit képezik, egy teszt segítségével győződhetünk meg. Elég talpunkat bekenni egy friss fokhagyma levélel … és egy pár perc múlva a fokhagyma ízét a szájunkban fogjuk érezni. Éppen ezért rendkívül fontos a kizárólag minősített tapaszok használata, amelyek 100%-os természetes összetevőkből állnak.

 

Az SBS FORZA DETOX tapaszok  nemcsak  méregteleníteni segítenek szervezetünket, hanem egy másik jelentős pluszt is nyújtanak egészségünknek. Bár nem tűnik úgy, de a lábak a test legérzékenyebb részei, hiszen a talpon található egyes pontok, az ún.meridiánok szorosan össze vannak kötve belső szerveinkkel. Azáltal, hogy a FORZA DETOX tapaszok segítenek a lábak jobb vérellátásában, aktiválódnak az idegvégződések is és a turmalin által kibocsátott hosszú hullámú infravörös sugárzásnak, valamint a negatív ionoknak köszönhetően  ezek a reflexiós pontok hatékonyan stimulálva vannak. Hála ennek a „reflexiós masszázsnak“, hatékonyan befolyásolható belső szerveink helyes működése és azok regenerálódása gyógyszerek igénybe vétele nélkül is.

 

A mellékelt ábrán láthatóak belső szerveink elhelyezkedési pontjai a talp felüleltén. A tapasz különböző helyekre történő felhelyezésével, főleg azokra , amelyeket befolyásolni akarunk, nagyban hozzájárulhatunk testünk teljes összhangjához. Javasoljuk azonban, hogy minden egyes pontot legalább 4-5 napig ösztönözzön.

sbs forza talp pontok

sbs forza talp pontok

Összetevők

 

Bambusz“ecet“ – A bambusz alacsony fokon történő elszenesedése (karbonizációja) során nagy mennyiségű víz szabadul fel, amely a fában lévő összes fontos összetevőt tartalmazza. Ennek a füstnek a felfogásával és feldolgozásával egyedi tulajdonságokkal rendelkező anyagot nyernek. Mivel elsősorban savas összetevőket tartalmaz, ecetnek szokják nevezni.  Ennek az anyagnak a szűrésével, szárításával és tisztításával a bambuszecet kivonata keletkezik, amely az SBS FORZA DETOX tapaszaink fő összetevője. A kivonat áldásos hatását Ázsiában évszázadokon keresztül alkalmazták a gyógyítók és orvosok. Már akkor tudták, hogy a bambuszecet képes a testből eltávolítani a káros anyagokat és visszaállítani nemcsak a testi, hanem a lelki egyensúlyt is. Ahogy múltak a századok, úgy nőtt ennek a fantasztikus anyagnak a jelentősége is, hiszen a mérgező és káros anyagok környezetünkben megállás nélkül nőnek.

 

Turmalin – egy csodálatos féldrágakő, amely nagy mennyiségű ásványi anyagból tevődik össze. A természetben egyedülálló azon képessége miatt, hogy képes egyszerre infravörös sugarakat és negatív ionokat is termelni. A turmalin porszemek finomsága  biztosítja ezen fontos összetevők optimális kisugárzását. A turmalin az infravörös sugarak egyik legnagyobb erőforrása a természetben.  Ez a hosszú hullámú infravörös sugárzás (Far Infra Red) mélyen behatol a bőrbe és ezzel a méregtelenítés folyamatát sokkal  intenzívebbé és könnyebbé teszi. A terápiás hő kibocsátódásának köszönhetően megszabadulhat a hideg lábak érzésétől, stb.

 

Kínai aranyfonál – Szívgyengeség esetén, kivörösödött és duzzadt szemekre, alkohol, valamint drogmérgezéseknél használatos. Továbbá vérhasnál, aknék kezelésére, hasmenésnél, orrvérzésnél, napszúrásnál, májgyulladás és gyomorhurut esetén.

 

Chitosan a kitin egy hatékony származéka – egy pozitív töltésű nemfelszívódó poliszacharid,  ami erős megkötő tulajdonságát biztosítja. Különösen ezen tulajdonsága miatt használják szívesen a  gyógyászatban, élelmiszeriparban és kozmetikaiparban. A rákok páncéljából nyerik és tapaszainkban fontos szerepet játszanak. A chitosan és a Dextrin szó szerint lezárja poliszacharid struktúrájába a toxikus anyakogat és meggátolja azok visszajutását szervezetünkbe.  (lásd a példát a fokhagymával)

 

Aszkorbinsav – C vitamin – a tapasz nem testünk C vitamin forrásként szolgál. Az aszkorbinsav nagy mértékben közreműködik a méregtelenítés folyamatában, mint erős antioxidáns.

 

Magnólia  – pozitív hatással van a szorongás, idegesség, szétszórtság vagy szomorúság állapotára. Továbbá növeli a természetes és egészséges alvást. Anti-stressz, gyulladáscsökkentő, allergia csökkentő, izomfeszülést és menstruációs fájdalmakat enyhítő hatása van.

 

Rebarbara kivonat – hatékonyan pusztítja a káros mikroorganizmusokat, javítja  a vérkeringést, vízhajtó hatása van. Hatékonyan segít a székrekedésnél és a belek gyengeségénél, megfosztja a testet a káros anyagoktól, erősíti az izmokat, csontokat, idegrendszert, bőrt és a hajat, aktiválja a sejtek energiáját és hasznos segítség a túlsúly problémáknál is, mivel megköti a zsírsejteket.

 

Növényi rostok  a tapasztban lévő laza részek kibocsátását segítik.

sbs forza slim tartalmasbs forza detox összetetele

Gyakran ismételt kérdések:

 

Mennyi a méregtelenítő terápia ajánlott időtartama?

A javasolt minimális hossz 7 nap (14 tapasz), de a méregtelenítő kúra optimális hossza 4-6 hét. Ezután javasoljuk a tapaszok heti kétszeri alkalmazását. Betegség esetén, megfázáskor, stb. naponta a problémák megszűnéséig. Ezzel elősegíti testének gyógyulását.

 

Meddig szükséges a méregtelenítő tapaszokat alkalmazni?

Minden méregtelenítő tapaszt 4 – 9 órán keresztül lehet alkalmazni, leginkább éjjel.

 

A tapaszoknak egyedi “illatuk” van, ami nem túl kellemes. Mi a teendő?

Mivel kizárólag természetes anyagokat használtunk  vegyi kezelés nélkül, úgy érezhetjük, hogy ez kissé szokatlan.Különösen igaz ez a szennyezett szervezeten történő használat után, amikor egyenesen büdösnek érezhető. Mindez azonban azt bizonyítja, hogy valami jó dolog történik és másrészt valami rossz távozott testünkből.

 

Változik a tapaszok színe a használat során?

Igen, az elszíneződés egy idő után világosabb lehet, ami függhet testének állapotától.

 

Használhatom a méregtelenítő tapaszokat, amennyiben receptre felírt gyógyszereket szedek?

Igen, az SBS FORZA tapaszok használhatók más gyógyszerek mellett is. Nem ismert semmilyen mellékhatás.

 

Használhatják a tapaszt gyerekek is? Amennyiben igen, hány éves kortól?

Igen. 12 éves kortól használhatók a tapaszok.

 

Biztonságos a méregtelenítő tapaszok használata terhesség alatt?

Terhesség alatt nem javasoljuk a tapasz használatát.

 

Vannak a tapaszoknak valamilyen mellékhatásai?

A 100%-an természetes alapú, hitelesített tapaszok használata esetén nem tapasztalható semmilyen káros mellékhatás.

 

Felhelyezhető a tapasz más testrészre is?

A tapasz a test bármely részén alkalmazható – akut problémák felmerülése esetén, fontos azonban tudatosítani, hogy a tapasz nem terápiás készítmény és nem a tünetek kezelésére készült. A hátfájásra például sokkal hatékonyabbak a termo tapaszok, stb. A tapasz elsősorban a méreganyagok elnyelésére szolgál a kibocsátott izzadságon keresztül és ehhez legalkalmasabb a talpakra való felhelyezés.

sbs forza tapasz hasznalata

Figyelmeztetés:

Az SBS FORZA DETOX tapaszt ne alkalmazza: nyílt sebeknél, intim testrészekre,  gyulladt bőrön, kiütéseknél, stb.

 

Gyerekektől távol tartandó. Az SBS FORZA DETOX termékek kizárólag külső használatra alkalmasak.

Az SBS FORZA DETOX tapasz nem gyógyszer vagy gyógykészítmény, de a hagyományos kínai gyógyászaton alapuló természetes kiegészítő..

 

SBS FORZA méregtelenítő tapasz – olyan termék, amely megfelel az Európai Unio előírásainak. A következő tanúsítványokkal rendelkezik:

FDA – az USA kormánya által létrehozott  szervezet az élelmiszerek és gyógyszerek vizsgálatára. Az FDA tanúsítványok a világon a legszigorúbbnak számítanak.

ISO 9001:2008 – A minőségmenedzsment rendszere.

Ez a tanúsítvány igazolja a gyártás változatlanságát és a temék állandó vagy növekvő minőségét.

CE – harmonizációs EU tanúsítvány

ECO friendly – jelzés, amely tanúsítja, hogy a gyártás során nem károsodott a természet és a termék könnyen újrahasznosítható

 

 

Hozzászólhatsz , vagy trackback az oldaladról

Szólj hozzá!

Powered by WordPress | For Free T-Mobile Phones visit www.BestInCellPhones.com | Thanks to iCellPhoneDeals.com, MMORPG Games and Fat burning furnace review

Switch to our mobile site