De-Carb GCX (Zöld kávébab és zöld tea kivonattal) – Biocom / Ökonet

De-CarbSegíti a zsírlebontást
Segíti a szénhidrátok lebontását
Étvágycsökkentő hatású
Energia- és anyagcsere fokozó

Ez a termék zöld kávébab kivonatot és zöld tea kivonatot tartalmaz porított koncentrátum formában. Keverjük el 1 tasak tartalmát 3-4 dl vízzel, és élvezzük a jóízű, könnyen kezelhető fogyás kiegészítőt.

A zöld kávébab kivonat több módon is hat. Elsődleges hatása fokozza a szervezetben a glükóz, vagy cukor és a zsírt lebontását, főleg a májban. A másik hatása a fontosabbik, ez lassítja a cukor kibocsátását a véráramba. E két hatás (szinergikus) együttműködéseként biztonságos és természetes módon csökkenthető a zsírlerakódás a szervezetben ill. gyorsul a test felhalmozott zsírtartalékainak lebontása.

A zöld tea kivonat kiváló a szervezet energiaszintjének növeléséhez, csökkenti a vér koleszterinszintjét, csökkenti az étvágyat, miközben erősíti az  immunrendszert.

A zöld kávébab kivonat és a zöld tea kivonat erős antioxidánsok és e két gyógynövény szabadgyök-fogó hatása talán még fontosabb, mint a fogyást elősegítő tulajdonságaik.

Ennek a terméknek nagyon alacsony koffein tartalma, kevesebb mint 10 mg adagonként, szemben egy csésze kávéval, amely akár 150 mg koffeint is tartalmazhat.

Vannak, akiknél az eredmények a termék fogyasztásakor szinte azonnal jelentkeznek, míg másoknál kb. 7-21 napon belül lesz látható eredmény. Az eredmény nagyban függ az életmódtól, a diétától, a végzett testmozgástól és az optimális testsúly eléréséhez szükséges kilók számától. A normál és egészséges fogyás 1,5 – 3 kg hetente.

Kiszerelés: 30 x 3 g tasak

Napi 1 tasak, reggel

Ár: 10.625.- Ft
Rendelés

Termékkatalógus – Ökonet / Biocom termékek>> 

Ökonet / Biocom árlista>>

Hozzászólhatsz , vagy trackback az oldaladról

Szólj hozzá!

Powered by WordPress | For Free T-Mobile Phones visit www.BestInCellPhones.com | Thanks to iCellPhoneDeals.com, MMORPG Games and Fat burning furnace review

Switch to our mobile site